søndag den 5. februar 2012

Loftrummet.dk

Ny virksomhed i Ryomgård - www.Loftrummet.dk
Har du for lidt plads derhjemme, er du ved at flytte, eller har du brug for lidt ekstra plads i en kortere eller længere periode, - så har du snart mulighed for at få dine ting opmagasineret i Ryomgård.

På Industrivej er ejeren af OK Rengøring, Rene Jensen, ved at opføre en 250 m2 stor bygning som forventes at være klar ca. 1. maj, hvor åbningen vil blive markeret med åbent hus.
Bygningen bliver centrum for en helt ny og moderne form for opmagasinering, som i dag stort set kun findes i større byer – og vil være det eneste sted på Djursland hvor opmagasinering sker under ordnede og moderne forhold.
”Loftrummet” er både isoleret og opvarmet og ved indgåelse af lejeaftale, får lejer udleveret en ”alarmbrik” og har således adgang til det lejede fra kl. 6 morgen til 22 aften, - hele året. Et handicaptoilet bliver også indrettet i bygningen, og har man brug for en trailer og flyttekasser, kan det lejes/købes hos Loftrummet.
Der bliver i alt 23 rum i bygningen, hvor de mindste rum er på 8,9 m3, og ved hjælp af flytbare vægge kan man kan leje lige det antal m3 som man har brug for. Iøvrigt er der allerede indgået 2 lejemål. Prisen pr. m3 er 38 kr. incl moms pr. måned, det er ca 2/3 af prisen i forhold til Århusområdet.
Rene Jensen startede OK-rengøring for 21 år siden i Pindstrup, som vinduespudser, nu er der 4 ansatte på Industrivej, og de har arbejdsopgaver på Djursland og Århusområdet, hvor rengøring foregår både hos private, boligforeninger, sygehuse og kommunale instutioner.
Loftsrummet kan kontaktes på 3012 2932 og se i øvrigt hjemmesiden som kommer i luften indenfor den næste uge.
Ryomgård Distriktsråd ønsker det nye projekt god vind.
05.02.2012

Ingen kommentarer:

Send en kommentar