mandag den 19. november 2012

Fra skrot til slot


Fra skrot til slot


Disse ord passer om noget på IFM-Fitness nye lokaler ved idrætscentret i Ryomgård. I forsommeren blev der placeret en ”pavillon” på ca. 145 m2 på parkeringspladsen ved idrætscentret. – den var ikke køn, men IFM-Fitness havde lavet en aftale med Ryomgårds lokale entreprenør Søren Gerstrøm om genbrug af en pavillon, som havde været en del af Udviklingsparken i Hornslet.

Pavillonen blev efterfølgende placeret ved klubhuset, - den blev ekstra isoleret, og der blev sat ny beklædning på både inde og ude – så nu ligner bygningen et SLOT.

Fitness-afdelingens bestyrelse har i lang tid efterlyst mere plads, og en drøm er gået i opfyldelse i denne weekend, hvor de nye lokaler er blevet indviet.
Ifølge Klaus Lund Jensen og John Rygaard fra Fitness-bestyrelsen forventer man, at de nye rammer vil få medlemstallet til at stige støt i den kommende tid.

I øjeblikket er der godt 250 medlemmer.Det oprindelige spinninglokale er fortsat i klubhuset, og her er der også mulighed for at gå til zumba og boksetræning, disse 3 ting er iøvrigt en del af fitness-afdelingen, så når du betaler kontingent, så har du både mulighed for fitness, spinning, zumba og boksetræning, - og det koster kun fra 170 kr. pr. måned.I forbindelse med indvielse af de nye lokaler har Fitness-afdelingen et godt tilbud til dig - du kan se det på denne adresse:


http://www.ifmidtdjurs.dk/fitness/nyheder/2012/november/fitness-officiel-indvielse.aspx  

Er du interesseret i at benytte Fitness-afdelingens tilbud, så mød op, eller kontakt en fra bestyrelsen som har følgende sammensætning::

Formand: Klaus Lund Jensen, lund@ryom.dk, 20290889
Næstformand: Hanne Sonnichsen, hanne68@hotmail.com, 22163941
Kasserer:  Susanne Thybo Johansen, sanne@revisorfirmaet.dk, 41197446
Bestyrelsesmedlem:  John Rygaard, johnrygaard@fiber.dk, 60853480
Bestyrelsesmedlem: Tobias Græbild, tobias.graebild@gmail.com, 27992048

Ingen kommentarer:

Send en kommentar