fredag den 5. september 2014

BB Smede og Montage Aps

For få dage siden var Distriktsrådet (Kirting Olesen og Søren Skovsen) på besøg hos BB Smede og Montage i Marie Magdalene – vi var interesseret i at vide hvordan en nystartet lokal virksomhed bliver en success.
Den gamle smedie i Marie Magdalene har haft en omtumlet tilværelse igennem en årrække.  Den har bl.a. fungeret som smedie, maskinstation og der har også været produktion af specielle termoruder i bygningerne.

I marts måned 2012 overtog Bo Behrens ejendommen, som straks blev ombygget og moderniseret både indvendig og udvendig.


Bo er søn af Benny Behrens, som i sit arbejdsliv skabte Djuma a/s.
Bo er derfor ikke ukendt med iværksætteri. Han blev oprindelig udlært hos Bk Teknik og Smedie i Nørager, men i 2008 vente han hjem til Djuma, hvor han fik ansvar for smedeafdelingen.
 
For få år siden blev Djuma a/s solgt, og Bo etablerede i foråret 2012 sit eget smedefirma med ca 1500 m2 under tag i lokalerne i Marie Magdalene.

BB Smede og Montage ApS. beskæftiger i dag 15 ansatte og ordrebogen viser tegn på at landet er på vej ud af krisen.

Firmaet lever ikke af strøgkunder, for når man kører forbi på Vestergade så kan man desværre ikke se virksomheden - den gemmer sig bag træerne.

BB Smede og Montage har specialiseret sig i opbygning af stålkonstruktioner i alle afskygninger, f.eks.  trapper, gelænder, altaner mv, og kunderne kommer ikke alene fra Djursland, men der er også store arbejdsopgaver i Odder, Aarhus og Aalborg,  og virksomheden var også med ved opbygning af "Juvelen" i Djurs Sommerland. Iøvrigt har vi et godt samarbejde med lokale firmaer siger Bo. Vi er gode til at hjælpe hinanden med specielle opgaver.


Denne hal er ved at blive istandsat, isoleret og klar til nye opgaver.

Selvom firmaet er specialiseret, så klares også almindeligt smedearbejde på landbrugsmaskiner mm. og private er også velkommen med opgaver.I gamle dage kom landmændene i smedien for at få en hest skoet, men hvis vi bliver stillet overfor sådan en arbejdsopgave i dag, så tror jeg at vi får problemer, siger Bo med et smil på læben.Vores besøg er forbi, Bo og de ansatte har travlt med et stigende antal  opgaver - en solstrålehistorie i Marie Magdalene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar