mandag den 7. marts 2016

Iværksætteri på Industrivej 21


Iværksætteri på Industrivej 21

Der er nye tider i den tidligere kommunale materiel gård på Industrivej 21 i Ryomgård.  – før var der vejmaskiner og byggematerialer, men nu danner bygningen ramme om helt andre ting.
Navne som Dipped og Fadeit siger nok ikke de fleste ret meget, - det er forholdsvis nye firmaer, og de ejes af Lars Normark, som har lejet sig ind i bygningen på Industrivej.
Lars Normark, 36  år kommer oprindelig fra Randers og er iværksætter helt ind i rygraden.

Dipped ApS

Dipped ApS  -  er et ca. 3 år gammelt firma, som er specialiseret i distribution og sprøjtefoliering, hvor man sprøjter en syntetisk gummibelægning på biler mv.– Dipped ApS er Danmarks største distributør af produktet Plasti Dip, de er autoriseret installer for den amerikanske virksomhed DipYourCar.Com og snart også Autoflex – Ud over distributionen af produkter til gør-det-selv folket har Dipped ApS 5 dipcentre rundet omkring i Danmark, hvor man dipper biler professionelt.
Læs mere på hjemmesiden dipshop.dk eller på deres facebook side:    https://www.facebook.com/dipped.dk - På shoppen er mulighed for at bestille lige det man mangler til at gøre sin cykel, bil eller andet frisk i farverne – mulighederne er utallige.

Fadeit ApS
Fadeit er en udviklingsvirksomhed Lars startede sammen med 4 andre iværksættere for flere år siden – I dag er Fadeit en virksomhed der udvikler software til virksomheder, kommuner og stat både inden for Danmarks grænser såvel som uden for Danmarks grænser.

For to år siden udviklede Fadeit konceptet Play. – Digital Signage, og i dag anses deres software Play. for at være markeds mest brugervenlige. Du kan læse mere om Play. på http://tryplay.dk

Men det er ikke det eneste Fadeit kan – I 2015 indgik fadeit i et joint venture med virksomheden AMB Visuals A/S i Bjødstrup og sammen har de to virksomheder designet og udviklet deres helt egne storformat digitale skilte. Fadeit har fabrik i Kina som producerer led skærme i henhold til Dansk design og gældende europæiske krav og så har de naturligvis selv udviklet al softwaret til styring af indholdet. AMB Visuals har designet og produceret skilte siden 1987 og bygger alle konstruktioner til Fadeit.

Hvad hvad er så disse pyloner – en pylon er navnet på de digitale storskærme som i disse tider skyder op indfaldsvejene til de større byer, men snart kommer de første skærme også op her på Djursland – i Auning er der opstillet en pylon, og Rønde følger snart efter – og så kan vi jo kun glæde os over at softwaret der benyttes er udviklet på Industrivej.

Der er i øjeblikket ved at blive indrettet et showroom på Industrivej, og her vil der også blive opstillet en pylon.
Så uanset om du mangler en storskærm, en APP eller en ny hjemmeside så kan det være Fadeit er virksomheden du skal tage en snak med.

Det bliver spændende at følge udviklingen - i øjeblikket er der 8 ansatte i virksomheden og det ser ud til at blive et ret interessant år for dem.

Og så skal vi lige huske at i nabobygningen på Industrivej var Lars “bagmanden” til oprettelse af Ryom-karate.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar