lørdag den 6. august 2016

Det Gamle Mejeri – lopper med nostalgi

 

Det Gamle Mejeri – lopper med nostalgi  -  Ny forretning på Slotsgade i Ryomgård

I begyndelsen af maj måned åbnede der en ny butik i "Det gamle mejeri". Distriktsrådet har derfor været på  besøg i Slotsgade, det er den bygning hvor der tidligere har været Holm-p og senest Galleri - Nu er lokalerne fyldt med lopper,  - plastikting "made in China" er bandlyst her,  - det er den ægte vare, gamle lopper med sjæl og måske lidt støv.

 Butikken har weekendåbning lørdag og søndag fra kl.  12 - 16.

Ejerne af butikken er mor og datter, Helen og Christina, - deres faste arbejde er i dagligdagen koncentreret omkring deres private dagpleje - Børnebanden, hvor de sammen passer 10 af byens guldklumper.

I "Det gamle mejeri"  forsøger de at få deres mangeårige fritidsinteresse lagt i lidt faste rammer - mange af lopperne er og bliver købt ved besøg på de mange forskellige markeder som holdes i det østjyske.
Helen er fint tilfreds med forretningens omsætning som lever op til forventningerne, og beliggenheden på Slotsgade er optimal.

 

Men kik ind i butikken - det er altid et besøg værd - det kommer "nye" lopper til hver uge.

Og på facebooksiden:  https://www.facebook.com/Det-gamle-mejeri-lopper-med-nostalgi-0-228323590884886/?fref=ts  kan alle følge med i hvad der er til salg i butikken. Siden  opdateres hver uge med de nyeste loppefund, og har allerede nu over 1000 følgere.


1 kommentar:

  1. Finansiering tilgængelig, Investeringsfinansieringsmuligheder 3%
    Brug for forretnings / personlig finansiering, finansiering af boligforbedring? Svar E-mail: ( Atlasloan@protonmail. ch ) for flere detaljer om at få et lån

    SvarSlet