mandag den 14. marts 2016

Iværksætteri på Industrivej
Mere iværksætteri - denne gang på Industrivej 17.


Baseprint på Industrivej 17 - startede i efteråret 2015 i en af de tidligere Vonsild bygninger.


Ved receptionen havde iværksætteren Thomas Cuno Christensen inviteret sin ungdomsven fra Pindstrup, "Kølig Kaj" til at komme forbi og være med til at gøre dagen festlig - resultatet kan ses på en af væggene, som på dagen blev udsmykket med grafitti.


Thomas Cuno Christensen er 40 år, født og opvokset i Pindstrup, skolegang i Pindstrup skole og Ryomgård Realskole, og HHX student fra Paderup Handelsgymnasium.
Efterfølgende udlært i Aarhus som grafiker i år 2000.I 2005 startede Thomas sin første virksomhed "reklamemåtten" med hjemsted i Auning - firmaets produkter var grafiske løsninger til reklame- og logomåtter - firmaet blev solgt i 2012, og Thomas var efterfølgende i en periode tilknyttet som konsulent.

Thomas begyndte på et tidspunkt at arbejde i Ikast – og på de lange køreture mellem Ikast og Pindstrup kom iværksættergenet igen til overfladen - jobbet i Ikast blev droppet, og Baseprint så dagens lys.

Indtil videre klarer Thomas selv produktion, salg og markedsføring - men tiden nærmer sig for at ansætte den første medarbejder.

Til markedsføring bruges bl.a. facebook, - f.eks laver vi print på vejrsten - det blev nævnt på facebook, og et par dage lå der ordre på 35 vejrsten.


 Vi har også omdelt firmareklamer i postkasserne hos de erhvervsdrivende i området, og det giver stille og roligt en positiv stigning i omsætningen.

Lokalt kan et af vores arbejder ses på facadereklamerne hos Iversens Corner på Jernbanegade i Ryomgård.

Det er vores mål, at vi kan printe på alt (næsten) sten, tapet, tøj, måtter, roll-up, nummerplader, biler, skilte m.v. - vi sælger også roll-ups, flag, bannere i storformat mm., kommunikationsdesign og grafiske løsninger.

På det seneste er firmaets showroom blevet færdigt, og her præsenteres de forskellige produkter, og de nye tiltag som iværksætteren har på bedding.

I kan følge Baseprint her:
 www.baseprint.dk  1 kommentar:

  1. Finansiering tilgængelig, Investeringsfinansieringsmuligheder 3%
    Brug for forretnings / personlig finansiering, finansiering af boligforbedring? Svar E-mail: ( Atlasloan@protonmail. ch ) for flere detaljer om at få et lån

    SvarSlet